Knit with Corry for Kika!

Kika

Corry sleept naar ons wekelijkse breiavondje op dinsdag in de Winkel van Sinkel in Utrecht altijd haar beren met zich mee. Geen gewone beren, maar Kika-beren die verkocht worden voor Kika, een organisatie die zich inzet voor de bestrijding van kanker bij kinderen. Een beter doel is haast niet denkbaar, toch?

Op de SnB Dag 2007 werd al driftig gebreid om de beren aan te kleden. De kleertjes worden ook verkocht voor het goede doel. Aanstaande vrijdag 10 okt kan iedereen meebreien in De Afstap in Amsterdam. Corry zorgt voor patroontjes, de winkel voor wol. En verder maken we er gewoon een gezellig middagje van! Ik ga zeker! Kom je ook?

Corry always takes some bears with her to our weekly knitting night on Tuesday in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Not the normal teddybear, but Kika bears that are sold for Kika, an organisation that supports the battle against cancer in children. Is there a better charity?

At the SnB Day 2007 there were a lot of knitters knitting bear clothes to dress the bears. The clothes are also sold for Kika. Friday 10 October everyone can knit along in De Afstap in Amsterdam. Corry will bring patterns, the shop will provide wool. And it will surely be an enjoyable afternoon. I will be there! Are you coming too?

Kika

Leave a Reply