Reserved for knitter

 Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008
 
 Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008
 
 Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008
 
 Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008  Afstap Twined Knitting Day II - 30 nov 2008
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Er moeten speciaal voor breiers gereserveerde plaatsen komen in alle bussen. Dat was de conclusie die we trokken tijdens Dag II van Twijnend Breien afgelopen zondag bij De Afstap in Amsterdam. De cursisten hadden nog meer leuke idee├źn, zoals bv Breien voor Intellectuelen en Zwolse Wanten (Grolse wanten tijdens een workshop in Zwolle). Zelf voelden we na de dag waarbij het best hard werken voor zowel cursisten als docenten, meer voor Breien onder Invloed. Maar dat gaat beslist gebeuren tijdens de breivakantie in Brei een Ei in de Creuse in Frankrijk van 11 tm 18 april 2009. Ook daar zullen we graag een goed inhoudelijk programma combineren met veel gezelligheid. En een glaasje Franse wijn!

There should be reserved places for knitters in every bus. That was the conclusion we made during Day II of Twined Knitting last Sunday at  De Afstap in Amsterdam. The students had more nice ideas, like Knitting for Intellectuals and Zwolse Wanten (Grolse Wanten – Groenlo mittens – knitted during a workshop in Zwolle). After a day hard work for students as well as teachers, we liked the idea of Knitting under Influence better. That will surely happen during the knitting holiday Brei een Ei in the Creuse in France from 11 till 18 April 2009. There we also will combine a program stuffed with knitting knowledge with a lot of fun. And a glass of French wine!

Leave a Reply