Ravelympics

Ravelypics

Wat een toestanden in de breiwereld! Waar in de voetbalwereld supporters en hooligans elkaar naar het leven staan, treinen vernielen en politiekracht opsouperen, breien de deelnemers aan de Ravelympics vreedzaam door. Blijkbaar niet tot genoegen van het Olympisch Comité, want die vinden dat maar niets.

A lot is going on in the knitting scene! Where in the football scene supporters and hooligans cut one another’s throats, demolish trains and use up all police manpower, the participants in the Ravelympics knit along peacefully. Apparently to the displeasure of the Olympic Committee, because they do not like this at all.

Lees hier het artikel op WTF.

Read the article on WTF (Dutch)

En de excuses van het Olympisch Comité.

And the excuses of the USOC.

 

 

3 Responses to “Ravelympics”

 1. Jeannette Says:

  Ach ja….

 2. MoniqueB Says:

  Heb je het commentaar van Yarn Harlot al gelezen?? Ik heb het enigszins gevolgd op twitter en facebook.
  Wat een gedonder, ‘typisch’ amerikaans met een advocaat en zo…

  Maar ja.

 3. Ingeborn Says:

  WTF weet het ook leuk te brengen:
  Oude vrouwtjes zijn woest !?!

Leave a Reply