Cécile – Hélène Magnússon

Cécile

Ze zijn gewoon té schattig, deze grof gebreide wanten. Ze zijn ontworpen door de Frans-IJslandse breier Hélène Magnússon. Ik ontmoette haar op de beurs L’Aiguille en Fête in Parijs in februari. Ze gaf me het kleurrijke kitje met Lopi-garen en binnen een dag had ik ze gebreid. Borduren ging wat langzamer……

They are just too cute, these with big yarn knitted mittens. They were designed by the French-Icelandic knitter Hélène Magnússon. I met her on L’Aiguille en Fête in Paris in Februari. She gave me a kit with colourful Lopi yarn, which I knitted in a day. The embriodery part took some longer……

2 Responses to “Cécile – Hélène Magnússon”

  1. Daphne Says:

    Inderdaad, TE schattig!

  2. Hannah Says:

    Het is juist het borduurwerk wat deze wanten zo speciaal maakt. Prachtig hoor!

Leave a Reply