The Dutch Knitting Café in London

Dutch Knitting Café IKnit London 2009

Op 11 en 12 september is het weer zover. The Dutch Knitters en hun breivrienden fleuren voor het derde jaar het IKnit-evenement in Londen op. Doorspekt met puur Hollands sentiment en de ergste kitsch zal er een Dutch Knitting Café worden opgetuigd waar de gezelligheid vanaf druipt. Stroopwafels, dropjes en Wilhelminapepermuntjes. Maar de zoute haringen met uitjes laten we thuis.

Here we come! On the 11th and 12th of September The Dutch Knitters and their knitting friends will for the third year in row liven up the IKnit-event in Londen. Peppered with pure Dutch sentiment and the worst kitsch, a Dutch Knitting Café will be decorated in a way that oozes cosiness and cheerfulness. We will bring stroopwafels (treacle waffles), dropjes (liquorice) and Wilhelmina-peppermints. But we will leave the salted herrings with onions at home.

We nodigen alle breiers uit Londen en omgeving en de vele Nederlandse bevriende breiers van harte uit om een toertje met ons mee te breien. Of doe je misschien al mee met een van onze workshops?

We invite all knitters from London and elsewhere and the many Dutch knitting friends to come and knit a few rows with us. Or are you already signed up for one of our workshops?

Dit jaar zullen Brent en Jantine ons helpen het gebeuren rond het Dutch Knitting Café in goede banen te leiden. Alvast bedankt!

This year Brent and Jantine will help us steer all activities for the Dutch Knitting Café in the right direction. Thanks in advance, Brent and Jantine!

Leave a Reply