Handwerkbeurs Rotterdam 2009

Handwerkbeurs Rotterdam

Dit weekend is het weer Handwerkbeurs in Rotterdam!
Hil en ik als The Dutch Knitters en een aantal van onze breivrienden zullen weer een Dutch Knitting Café organiseren waar je lekker even neer kunt strijken en een stroopwafeltje kan eten. Wie last heeft van onbedwingbare breilust maar het eigen werk vergeten is, kan een toertje meebreien aan het gigantische rondbreiwerk dat we meenemen of een berendasje breien voor een Kika-beer.

Yvonnep leert je aan de sokkentafel graag een minisokje breien of leert je een breitruckje tijdens een miniworkshopje.

Kom je ook?
vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober
vr en za van 10.00 tot 17.00 en zo van 10.00 tot 16.00 uur
Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

There is a Handwerkbeursin Rotterdam again this weekend!

Hil and I as The Dutch Knitters and a number of our knitting friends will organise a Dutch Knitting Café again where you can descend for a while and enjoy a stroopwafel. Anyone suffering from a uncontrollable desire to knit, but has forgotten to bring their own knitting can join us in a gigantic circular knitting project that we will be bringing along or knit a shawl for a Kika-bear.

Yvonnep would love to teach you how to knit a mini-sock or will show you a knitting trick during a mini-workshop.

Will you be coming?
Friday 16, Saturdag 17 and Sunday 18 October
Fri and Sat from 10.00 till 17.00 and Sun from
10.00 till 16.00h.
Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Leave a Reply