Estonian mittens in Den Haag

Estlandse Wanten in Den Haag Estlandse Wanten in Den Haag Estlandse Wanten in Den Haag
Estlandse Wanten in Den Haag Estlandse Wanten in Den Haag Estlandse Wanten in Den Haag
Estlandse Wanten in Den Haag Estlandse Wanten in Den Haag Estlandse Wanten in Den Haag
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

In het Atrium van het gemeentehuis van Den Haag was tot 29 december 2009 een kleine tentoonstelling van Estlandse wanten. Ik had geen tijd om te gaan, maar Hil gelukkig wel. Ze maakte me blij met een set prachtige foto’s. Wat haar opviel was het dunne garen waarmee sommige wanten waren gebreid. Wat veel steekjes om te breien! Maar dan heb je wel wat…….

In the Atrium of the town hall of Den Haag an small exposition about Estonian mittens was organized until 29 December 2009. I didn’t find time to go, but fortunately Hil had the oppurtunity to visit the exposition. She surprised me with a collection of photos. Remarkeble was the thin yarn that was used to knit some of the mittens. So many stitches to knit! But the result is stunning……

Leave a Reply