Books, books, books…

Warme Handen

Het feest kan beginnen, want de boeken zijn binnen!

Let’s party, the books have arrived!

Het zat even een beetje tegen bij de binder, maar gelukkig zijn de boeken nét op het nippertje binnen om vanaf morgen te worden verkocht op de beurs. Ons eigen boek, Warme Handen, wat een geweldige ervaring om het eerste exemplaar in handen te houden en open te slaan. Ze ruiken lekker vers, zien er prachtig uit en tot nog toe hebben we nog geen foutjes ontdekt. Dat komt vast nog wel. 😉

There was some delay at the binder, but fortunately the books arrived in the nick of time to be sold at the fair tomorrow. Our own book, Warm Hands, what a tremendous experience to hold the first copy in your hands and open it. The books smell really fresh, are beautiful and up till now we haven’t detected any mistakes. But that might change.

Vanaf morgen is Warme Handen in het Dutch Knitting Café op de Handwerkbeurs in Ahoy Rotterdam te koop. Het boek is tweetalig, Nederlands en Engels, bevat een uitgebreid beschreven basispatroon voor de wanten en alle technische informatie (verduidelijkt met foto’s) van de speciale Estlandse opzetten, randjes en een mooie afkanting. Er staan patronen met teltekeningen voor elf wanten en twee schattige polswarmers in. Daarnaast hebben we een aantal foto’s van antieke wanten uit het Eesti Rahva Muuseum in Tartu opgenomen. En we vertellen over hoe het zo allemaal gekomen is met die enorme liefde voor Estland en de Estlandse breikunst die leidde tot dit geweldige project.

As from tomorrow Warm Hands can be bought in the Dutch Knitting Café at the Handwerkbeurs in Ahoy, Rotterdam. The book is bilingual Dutch/English, contains an extensively described basic pattern and all of the ‘native’ stonian knitting techniques used are described in detail and illustrated using close-up photographs.
The book offers eleven patterns for mittens and two for lovely wrist warmers, each containing clear instructions and charts. We also included a number of photographs of antique mittens from the Eesti Rahva Muuseum in Tartu. And we tell all about how this fantastic project started with our great love for Estonia and the Estonian art of knitting.

De Handwerkbeurs is van op 27 , 28 en 29 oktober van 10.00 tm 17.00 uur in Ahoy Rotterdam. Tot morgen!

The Handwerkbeurs takes place in Ahoy Rotterdam from 10.00 till 17.00h on 27, 28 and 29 October. See you tomorrow!

Warme Handen

12 Responses to “Books, books, books…”

  1. Tijm Says:

    Van Harte Gefeliciteerd met jullie boek!!! Ik hoop dat jullie snel jullie snel uitverkocht zijn! En dat er een tweede druk komt die jullie dan in Zwolle gaan verkopen. Dan ben ik van de partij.

  2. Marnel Says:

    Gisteren, op de allereerste dag van de beurs ben ik de gelukkige eigenaar van dit boek geworden! Wat een prachtig boek hebben jullie gemaakt. Duidelijke uitleg en prachtige foto’s en patronen. Ik ben helemaal blij hiermee!

  3. Doesjka Says:

    Ook ik mocht gisteren op de beurs eigenaar van het wantenboek worden! Hoewel ik al van wanten wist 🙂 ben ik nog wijzer geworden van de geweldig duidelijk uitgelegde beschrijvingen en zul je me van de winter met eigengemaakte wanten zien. En ook de polswarmers zullen niet ontbreken! Succes op de beurs!
    Doesjka.

  4. Jeannette Says:

    Het ziet er fantastisch uit!!, Van harte proficiat met deze mooie uitgave!
    Ik hoop zo snel mogelijk ook blije bezitster te kunnen worden!

  5. KK Says:

    You must be very proud! Its lot of work!!!

  6. tikitiki Says:

    Het is zo’n leuk boek geworden! Ik kan niet stoppen met erin kijken en lezen en snuffelen…. Ben er helemaal in jubelstemming van!!! Proficiat! Zooooo fijn dat er weer iets is om over te jubelen, hoi hoi hoi!!! Ik kan niet wachten om de gestreepte polswarmertjes te breien. Het boek is prachtig, de wanten en polswarmertjes (en niettevergeten de techniekjes) zijn uitmuntend en de foto’s zo leuk! Dank voor het maken van dit juweeltje! Xncy

  7. CarlaM Says:

    Nog een beetje beduust van het beursgebeuren lees ik jullie lieve comments. Na de maanden van keihard werken en de spanning of de boeken er op tijd zouden zijn, is het heerlijk om te lezen dat jullie blij zijn met ons product. Héérlijk!!! Dank jullie wel!

  8. Anneke Says:

    Wat fantastisch dat jullie deze onderneming aangedurfd hebben! Complimenten en felicitaties met het eindproduct. Jullie kunnen met recht supertrots zijn.

  9. MoniqueB Says:

    Hoi Carla en Hilly,

    Ik vond het zo leuk om de hele zaterdag bij jullie te mogen zitten op de handwerkbeurs. Het duurde natuurlijk niet lang voor ik een exemplaar had van jullie boek. Ik weet nu al dat ik er véél van ga leren en dat ik (ooit) vast een paar prachtige warme zelfgebreide handschoenen kan dragen.

    Thanx…

  10. Karin Says:

    En, hoe gaat het nu verder met de verkoop, bij welke winkels kan ik het boek kopen of gaat het via jullie site. Hoop wel dat er nog iets over is….

  11. MARIAN'NE M Says:

    PROFICIAT, PRACHTIG !!

    OP ZO’N BOEK HEB IK GEWACHT

    IK STA TE POPELEN OM HET TE BESTELLEN ????????

  12. Jolanda Voogd Says:

    Op de handwerkbeurs het boek gekocht, en meteen maar de lekkere ruige AADE wol (die gek genoeg niet kriebelt – hoe doen ze dat???) gehaald ook. Wat een leuk boek, en ontzettend inspirerend. Ik zit nu elke avond te genieten van de vorderingen aan mijn allereerste Estse want!
    Hoewel jullie zelf vast nog even moeten bijkomen van dit boek, hoop ik dat het niet bij ééntje blijft. Jullie hebben nog wel wat onderwerpen voor boeken liggen denk ik zo!
    Groetjes,
    Jolanda

Leave a Reply