Knitting Holidays in Paris Day 4

Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4 Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4 Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4
Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4 Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4 Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4
Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4 Knititing Holidays in Paris 2010 Day 4 Knitting Holidays in Paris Day 3
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

De zondagmorgen brachten we door bij L’Oisivethé, waar inmiddels ook luxe garens worden verkocht in de lunchroom. Brent kocht diepgroene en ik paarse merinozijde van Sweet Georgia en Hil chocoladebruin kantgaren van Lorna’s Laces. We namen met een knuffel en drie Hollandse zoenen afscheid van onze vrienden Frederik en Korinne, die het nog steeds koud had en aanvoelde als een mollig beertje.

Sunday morning was spent at L’Oisivethé, where also luxurious yarns are sold. Brent bought deep green and I deep purple Sweet Georgia merino silk and Hil some chocolate brown Lorna’s Laces lace yarn. We said goodbye with a big hug and three Dutch kisses to our knitting friends Frederik and Korinne who was still feeling cold and felt like a cuddly bear.

Op de voorspoedig verlopende terugweg nog even lekker happen bij Nazareth (traditie van Jan en mij) en rond 22.00 uur thuis. We hebben genoten en eruit gehaald wat erin zat en dat was erg veel. Lieve Brent, Corry, Tanja en last but not least Hil, ik heb genóten van de reis en jullie gezelschap. Volgend jaar weer?

The journey back home went smoothly, we had a nice bite to eat at Nazareth (a tradition Jan and I have) and were home at about 22.00 hours. We really enjoyed ourselves, made the most of it and that was a lot. Dear Brent, Corry, Tanja and last but not least Hil, I had a great time and thoroughly enjoyed your company. Same place, same time next year?

Leave a Reply