Handwerkbeurs Zwolle 2010

Handwerkbeurs Zwolle 2010

Het is weer zover…… de tafellakentjes, vlaggetjes, meebreinaalden en wol, Corry’s Kika-beren en jam voor Steppen tegen Kanker, kitschrommel en sokken en veel breiwerken voor de aankleding, 62 kurken en dozen vol stroopwafels staan klaar voor de Handwerkbeurs waar The Dutch Knitters met hun breivrienden het breicafé organiseren. Drie dagen breien en beppen met bezoekers en breivrienden, slenteren langs de kraampjes en vast wel weer iets kopen. Zálig!

Dus wie dit weekend niets te doen heeft….. pak lekker de trein of auto en kom lekker een pennetje met ons meebreien!

Here we go again….the table cloths, flags, needles and yarn for knitalongs, Corry’s Kika bears and jars of jam for Steppen tegen Kanker, all kinds of kitch and socks and lots of knitting for decoration, 62 corks and boxes full of stroopwafels (treacle waffles) are packed for the Handwerkbeurs where The Dutch Knitters and their knitting friends will organise a knitting café. Three days of knitting and chatting with visitors and knitting friends, strolling along the stands and undoubtedly buying something. Glorious!

So if you have no plans for this weekend… catch a train or take the car and join us for a few rows of knitting!

Leave a Reply