Breien is hot!

Een paar weken geleden was CampusCam uit Utrecht te gast bij Stitch ‘n Bitch Utrecht. Journaliste Denise wilde wel eens proberen of ook zij kon leren breien, maar daar moet ze toch nog even verder op oefenen. Wat zij en cameraman Rob wél heel goed kunnen is leuke positieve reportages maken over breien!

A few weeks ago CampusCamfrom Utrecht visited Stitch ‘n Bitch Utrecht. Reporter Denise wanted to know if she could learn to knit, but it appears that she still needs some practice. But she and camera man Rob can report very positively about knitting!

2 Responses to “Breien is hot!”

  1. evelien Says:

    Ja een heel leuk filmpje! Wat spreekt Brent toch prachtig acentloos Nederlands! Al net zo knap als z’n kaleidocycles.

  2. Monika Says:

    Oh, what a fun video. Was nice to see many familiar faces 🙂

Leave a Reply