New York – Vogue Knitting Live 10 year!

Yeah! De komende twee weken breng ik door in de Big Apple New York! Vrijdag vertrek, eerst lekker cultuur happen en van de stad genieten, daarna arriveren een aantal breivrienden met wie ik Vogue Knitting Live (10 jarig jubileum) plus wat New Yorkse wolwinkels ga bezoeken.
Ja ja, ik zal proberen iedere dag mijn avonturen te posten op de social media (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn) en daarna verslag doen op dit breiblog.

Yeah! I will spend the next two weeks in the Big Apple New York! I will leave Friday, first I will explore and enjoy the city, then a number of knitting friends will arrive with whom I will go to Vogue Knitting Live (10 year jubilee) plus visiting some New York wool stores. Yes yes, I will try to post something every day on the social media
Of course I will post my adventures on (Facebook, Instagram, Twitter and LinkedIn) and then report on this knitting blog.

Leave a Reply