The epic journey Estonia/Latvia

Er is weer iets bijzonders op mijn pad beland… de komende 3,5 week reis ik met vier Amerikaanse studenten en hun docent Callie door Estland en Letland voor hun trip onder de noemer “Earlham College EPIC Advantage: Baltic Knitting Traditions”. We gaan naar Kihnu, Haapsalu, Tallinn, Riga, Ludza en Rezekne in Latgale, Liepaja, Nica en Rucava enzovoort, waar ik workshops zal geven en volgen, we gaan breien, de Open Air Market bezoeken, lekkere Baltisch voedsel proeven, cultuur snuiven en de opera bezoeken. De laatste dagen breng ik met Titia en nog een paar breivriendinnen in Riga door om even bij te komen van de gevarieerde reis en het gezellig af te ronden.

Something special came my way … the coming 3.5 weeks I will travel with four American students and their teacher Callie through Estonia and Latvia
for the trip named “Earlham College EPIC Advantage: Baltic Knitting Traditions” . We go to Kihnu, Haapsalu, Tallinn, Riga, Ludza and Rezekne in Latgale, Liepaja, Nica and Rucava etc, where I will give and follow workshops, we will knit, visit the open air Market, eat tasty Baltic food, research the culture and visit the opera. The last days I will spend in Riga with Titia and a few knitting friends for some relaxed days in the city at the end of this intensive trip.

Leave a Reply