Knitwear and icons

Laptop case – Magic Motif SCALLOWAY

Jan en ik hebben beslist niet stil gezeten tijdens ons verblijf in Shetland. De winter leent zich goed voor gezellig in de Booth werken, met name als in december de dagen erg kort zijn en de golven tegen het raam slaan tijdens een storm. We laten graag een deel van ons werk aan jullie zien…

Jan and I certainly did not spill any time during our stay in Shetland. The winter lends itself well to cozy work in the Booth, especially when the days are very short in December and the waves hit the windows during a storm. We would like to show part of our work to you …

Magic Motif UP HELLY AA
Magic Motif MIRRY DANCERS
Tams Magic Motifs CBM – CHRISTMAS – CARLA MEIJSEN
Icon Elya
Fayoum portret
Kruis - Cross
Kruis – Cross
Miniature icon
Miniature icon

Leave a Reply