Ancestor Hat – Magic Motifs

Vanaf nu kan ik met een deel van mijn genenpool op mijn hoofd de kou in. In deze Shetlandmuts zijn de Magische Motieven verwerkt van een deel van de familienamen van mijn voorouders uit diverse landen. Ja, dit noordelijk uitziende natuurlijke blondje heeft minstens 10% Zuid-Europees bloed. 😉

Meer over Magische Motieven en hoe je zo persoonlijke geheime boodschappen in je breiwerk kan verwerken op site van The Dutch Knitters.

From now on I can go out into the cold with some of my gene pool on my head.  The Magic Motifs on this Shetland Cap are processed by some of the names of my ancestors from different countries. Yeah, this northern-looking natural blonde has at least 10% South European blood. 😉

More about Magic Motifs and how you can use personal secret messages in your knittingon site of The Dutch Knitters.

One Response to “Ancestor Hat – Magic Motifs”

  1. Haaf Fisherman’s hat – Atelier Rosan Says:

    […] is er nog de uitdaging om een vissersmuts te breien met zelf bedachte motieven, op basis van de Magische Motieven Workshop van Carla Meijsen. Neem zeker eens een kijkje op deze link. Echt leuk als je in een muts voor iemand een geheime […]

Leave a Reply