Arrival in Tallinn Estonia

DSC_2509Het zit er alweer op,… acht zalige dagen was ik met Anneloes, Cisca, Titia, Elsbeth en Marjon in Tallinn, Estland. We hebben zo ongelooflijk veel meegemaakt dat ik niet weet waar te beginnen met de blogs.

We zijn natuurlijk trouw gebleven aan de traditie om te starten met een welkomstdiner met Monika in Kaerejan, het Estlandse restaurantje tegenover onze appartementen aan het Raekoja Plats. Er liggen gehaakte shawls over de stoelen en aan de muur hangt werk van Niebling-breier Riino Toomra, die op dit moment ook in Veendam exposeert. En het eten is er heerlijk!

Daarna hebben we Monika uitgenodigd om nog even een borrel te drinken in het appartement van Elsbeth, Titia en mij. We hebben haar flink verwend met cadeautjes als dank voor al haar hulp. Zij gaf ons een geweldig cadeau, namelijk onbeperkte toegang tot vier dagen Mardilaat in de vorm van een groen toegangsbandje. Dank je wel Monika!

DSC02141

It’s already over… eight wonderful days I was in Tallinn, Estonia with Anneloes, Cisca, Titia, Elsbeth and Marjon.  We’ve experienced so incredible much that I donot know where to start with the blogs.

Of course we are faithful to the tradition to start with a welcome dinner with Monika in Kaerejan, the Estonian restaurant on the other side of the square Raekoja Plats where our apartments were located. There are crochet shawls over the chairs and on the wall hangs work made by Niebling-knitter Riino Toomra, which also exhibits in Veendam at this time. And the food is delicious!

Then we Monika invited to have just have a drink in the apartment of Elsbeth, Titia and me. We have really spoiled her with gifts in gratitude for all her help. She gave us a great gift, namely, unlimited access to four days of Mardilaat fair in the form of an green entrance bracelet. Thank you Monika!

DSC02156

5 Responses to “Arrival in Tallinn Estonia”

 1. bodil munch Says:

  Oh, I would have loved to be there. I Think I can get good inspiration from you. I am viviting Estonia next yaer, and I have never seen the Ace og Lace gallery? Is it open year round?

 2. bodil munch Says:

  sorry for the spelling…..

 3. admin Says:

  It was such a great time we had! No, I think he said until January, you better check it. When are you going?

 4. admin Says:

  Bodil, you can also mail to carla@meijsen.net

 5. admin Says:

  Even voor de duidelijkheid, ik krijg er zoveel ongeruste vragen over, het zielige voetje van Marjon,… dat had ze voor vertrek al, maar we vonden het geen reden om haar thuis te laten! 😉

  I get a lot of questions about the wheelchair,… but no, this didn’t happen in Estonia but weeks before she had a foot operation. Going without Marjon was just not an option! 😉

Leave a Reply